Un motocultor profesional, dovada ideala ca pamantul tau este pe maini bune

O cultura de zile mari este doar rezultatul unei munci bine facute si asta o stie orice agricultor sau pasionat in aceasta ramura, care are in vedere ingrijirea si tratarea diferitelor tipuri de soluri.

Dupa cum bine stim operarea pe anumite tipuri de soluri, care prezinta o structura dura este foarte greu de facut, iar pentru acest lucru avem nevoie de un dispozitiv profesional, capabil sa faca fata chiar si celor mai extreme conditii.

Soluri argiloase sau nisipoase? Suprafete mari de teren? Pentru asta s-a nascut motocultorul, masina care datorita cutiei sale de viteze si ansamblului melcat, poate face fata si unor terenuri de peste 10 000 mp fara sa  existe efecte adverse.

Motorul cu o putere mare nu vine doar sa completeze frezele care dispun de cutite adecvate pentru munca agricola, ci ajuta si la oferirea de servicii rapide chiar si la latimi sau adancimi mari.

Oare sa existe o asemenea masina agricola capabila sa faca fata la foc automat chiar si celor mai toride perioade?

Exista motocultoare profesionale ieftine si bune la preturi de nerefuzat in aceasta perioada, astfel incat dumneavoastra sa fiti multumit de investitia facuta pe termen lung, considerand-o de altfel un castig de zile mari atunci cand ve-ti obtine productii infloritoare.

Motocultor profesional 7100CF

Cand vine vorba de suprafete mari de teren acest motocultor este de departe solutia ideala pentru toti agricultorii iscusiti sau doar simplii amatori, care vine la pachet cu 4 accesorii incluse, care valoareaza doar 2300 lei, pret redus cu peste 16% daca este achizitionat din domeniul online.

Motorul cu de 7CP asigura o putere mare de executie chiar si timp indelungat, fara sa existe riscul sa apara fenomenul de supraincalzire deoarece la nivelul sau exista un racitor capabil sa ofere temperaturi ideale comparativ cu mediul de lucru.

Rotile de profil agricol sunt ideale pentru a tracta motocultorul pe orice tip de suprafata.

Ghidonul este flexibil si poate fi manevrat cu usurinta in 2 directii, fara a fi nevoie sa ne intrebuintam mai mult decat situatia o cere.

Latimea de lucru poate atinge dimensiuni de pana la 110 cm in timp ce adancimea la nivelul pamantului nu este nici ea de neglijat, ajungand la o valoare de pana la 30 cm, ideal pentru a pregati pamantul de insamantare.

Prelata de protectie este cadoul ideal din partea producatorilor, care fereste motocultorul de precipitatii sau soare puternic, pentru o functionare optima timp indelungat.