Televizoarele 4k: dovada ideala a unei experiente ca la cinema!

Daca te-ai saturat sa te limitezi la anumite optiuni atunci cand vine vorba de televizoarele din casa ta si doresti experiente cu adevarat unice cand privesti un meci, cand te joci ceva sau dupa caz cand urmaresti filmul preferat, atunci trebuie sa iti orientezi atentia spre achizitionarea unor televizoare cu rezolutia 4K, care vin la pachet cu o serie de specificatii tehnice deloc de neglijat!

In primul rand, in comparatie cu un simplu televizor HD, acestea propun de la sine si o rezolutie vizibil mai extinsa de pana la 3840 x 2160 pixeli, lucru care este direct proportional cu obtinerea unor imagini clare, realiste, in care detaliile marunte pot fi observate cu ochiul liber, iar paleta de culori este intensa, iar alte efecte de cadru vor fi reduse!

Spre exemplu, la un televizor 4K, efectul de umbra va fi nuantat, iar negrul va fi redus pe fundal considerabil pentru ca dumneavoastra sa obtineti cele mai bune rezultate chiar si pentru a observa diferite contexte aflate la o anumita distanta.

Cand vorbim de specificatii tehnice nu putem sa nu aducem in context pe langa cele exprimate mai sus si dinamismul miscarilor, care trebuie sa fie in raport cu diferite caracteristici ce tin de cromatica  si intensitate.

Astfel, aducem in discutie si termenul de refresh dinamic, care este direct proportional cu obtinerea unor valori clare si precise ale imaginilor noastre, iar aici trebuie sa avem grija ca valoarea sa fie exprimata in jurul cifrei de 60Hz.

Cu cat este mai mare rata de improspatare a imaginii cu atat se vor obtine imagini mai neclare, indiferent de tehnologia pe care o propune producatorul.

Cele mai bune televizoare 4K sunt propuse de branduri recunoscute la nivel mondial, iar nume precum Samsung, LG, Philips sau Panasonic tind sa detina suprematia in randul producerii acestor dispozitive.

In aceasta perioada, care preconizeaza inceputul sezonului estival, producatorii ne pun la dispozitie oferte cu totul si cu totul avantajoase. Pentru a va alege cu un model bun, va recomand sa asteptati perioada de reduceri de Black Friday la televizoare.

Un televizor care ne permite sa facem o economie mare de bani si care se pliaza perfect pe orice tip de sufragerie este de departe Samsung 43KU6072, care vine la pachet cu niste caracteristici cel putin interesante.

Dispune de o diagonala de 108cm, lucru direct proportional cu obtinerea unor cadre cu totul si cu totul speciale, in care putem urmari orice detaliu cromatic sau dinamic.

Caracteristicile superioare ale imaginii ne dau impresia unei experiente exact ca la cinema, iar functia Natural Mode Support ne ajuta sa ne transpunem intr-un anumit cadru, aducand de la sine originalitatea oricarei imagini.

Conexiunea la internet, posibilitatea conectarii prin port USB si HDMI, playerul multimedia integrat, il transforma intr-o optiune viabila pentru orice casa moderna, valorand 1899 lei, redus cu peste 1500 lei fata de valoarea initiala!