Cum a inceput drama

Numele meu este Ionut si sunt paralizat de 2 ani de zile. Drama mea a inceput in urma cu 2 ani, pe 1 august 2005, cand am suferit un accident la coloana vertebrala. Ma aflam pe marginea unui bazin care se umplea, m-am dezechilibrat si am cazut in bazin, direct in cap, fapt care a dus la fracturarea coloanei vertebrale. Cand eram in apa am simtit ca nu ma mai pot misca, noroc cu prietenii mei care m-au scos din apa, altfel puteam sa mor.

Imi amintesc ca a venit salvarea si m-a dus la Spitalul Municipal din capitala. Am fost bagat la terapie intensiva timp de cateva zile dupa care am fost operat. Operatia a decurs bine. Timp de 2-3 luni am stat numai in pat, am purtat un guler foarte incomod la gat si am mancat numai mancare lichida.

Dupa perioada petrecuta in spital a urmat perioada de recuperare. Am facut recuperare in 2 locuri: clinica Filantropia si Spitalul Elias din Bucuresti. Am facut si sedinte particulare de bioenergie, iar in prezent fac acasa sedinte particulare de acupunctura, iar progresul se vede.

De cand am aflat de tratamentul cu celule stem din China, familia mea a incercat sa stranga bani pentru tratament, dar 30.000 euro este o suma pe care nu ne-o putem permite. Am fost peste tot, la televiziuni, la fundatii caritabile, dar singurul lucru pe care l-am putut face a fost sa lasam dosarul acolo. Acum ma rog la Dumnezu  sa merg din nou, pentru ca am primit inca o sansa.