Bijuteriile extravagante – o alegere inspirata

Infrumusetarea fiecarei tinute tine si de asocierea acesteia cu o bjuterie sau cu set bine ales, care ne avantajeaza si ne plaseaza in centrul atentiei, fie ca participam in cadrul unui eveniment sau pur si simplu ne dorim sa ne simtim frumoase si apreciate.

O bijuterie este intotdeauna o alegere inspirata de cadou pentru o femeie, indiferent de numarul acestora care stau frumos asezate intr-o caseta cu bijuterii, niciodata nu este prea mult, mai ales ca moda acestora vine si pleaca, iar o femeie care se respecta isi doreste sa fie in mod constant in pas cu noile tendinte in materie de bijuterii.

Bijuteriile extravagante reflecta de obicei o personalitate increzatoare in propriul stil si gust. Totusi, astfel de bijuterii trebuie alese cu grija, astfel incat sa sublinieze perfect vestimentatia aleasa. De la cerceii lungi in diverse nuante si realizati din pietre de dimensiuni mari, la bratarile pompoase sau colierele de dimensiuni mari, bijuteriile extravagante vor face parte mereu din stilul unei femeie iubitoare de lux si eleganta.

Accesorii deosebite

Culoare aleasa depinde de gustul fiecaruia, mai ales ca atunci cand alegem astfel de bijuterii, trebuie sa fie potrivite pentru piesele vestimentare pe care le alegem, pentru o rochie simpla neagra, o combinatie cu un colier din pietre pretioase. Aceasta este cu siguranta cea mai buna alegere pe care o poate face o femeie.

Magazin Maia BijouIn momentul in care o mireasa alege bijuteriile, trebuie sa aiba in vedere sa nu depaseasca limita bunului gust, astfel incat alegerea unei bijuterii sa nu afecteze aspectul general si imaginea acesteia. Diademele sunt inca la moda, putand fi considerate bijuterii extravagante. Accesoriile pline de stralucire, culoare si farmec imbina perfect stilul traditional, modern si clasic.

Seturile de bijuterii cu perle si cristale sunt lucrate in designuri florale, punanandu-se accent pe sclipiri pretioase. Rolul bijuteriilor alese de catre o mireasa este hotarator pentru imaginea finala in fata invitatilor, dar si a modului in care aceasta se va simti intreaga zi. Domnisoarele care aleg stilul printesa la propria nunta pot opta pentru tiarele luxoase sau agrafele accesorizate cu pietre pretioase, fara a mai fi nevoie de un voal, aceasta bijuterie contribuind perfect la evidentierea trasaturilor fiecarei femei.

Zona pe care vrei sa atragi atentia este cel mai important aspect pentru ca o bijuterie extravaganta nu poate fi purtata pe mai multe zone ale corpului, incarcand prea mult din punct de vedere vizual. Cele mai preferate locuri sunt urechile, unde doamnele aleg cerceii puternici si impresionanti, renuntand la alte bijuterii cum ar fi un colier sau o bratara. Cel mai important este sa stim cum le asortam, astfel incat rezultatul sa fie intotdeauna in favoarea noastra.