Recuperare Balotesti – 4 zile

Am ajuns acolo la ora 7 AM, am asteptat pana la ora 8 sa inceapa internarile, din a2a persoana la rand am ajuns ultimul, cum? Nu eram trecut pe lista de internari si a trebuit parafa de la doctor, in total am asteptat 5 ore.
M-am instalat in camera si pe la 3 PM am facut o procedura. Ziua urmatoare am inceput de dimineata de la 8 cu bazin, bazinul era aproximativ de 3m/1,5m, a fost bine ca au avut acel scaun gen lift cu care ma bagau in bazin.

Pe la ora 12 mergeam la sala, dupa prima zi de bazin + sala s-au vazut primele rezultate, ma refer la faptul ca eram relaxat si puteam sta cu picioarele intinse.
Tratamentul a mers bine pana joi cand apa din bazin nu mai era la fel de calda si a fost usa putin deschisa. Pe moment n-am simtit nimic, dar peste o ora in timp ce eram in sala de sport am simtit cum imi vine sa tusesc dar ma sufocam, am luat o pauza si am mers in salon pt a ma consulta asistenta.
Dupa ce m-a consultat mi-am pierdut cunostiinta, nu reactionam la nimic, rareori mai clipeam.

A fost chemata doctora mea si medicul de garda, mi s-a pus o perfuzie si am mers un etaj mai jos ca sa fac o radiografie, pe radiografie s-a vazut ca racisem la plamani. Dupa cateva ore bune, vazand ca starea mea nu se inbunatateste, se gandesc sa ma transfere la un spital din Bucuresti de care apartineau ei si este al SRI-ului (pe la 1 Mai) pt ca ei nu aveau aparatura pt inima, daca Doamne fereste era sa fac vreun infarct.
Pe la 22:00 am plecat catre spital cu febra 39 si inconstient.