Transfer spital – continuare

Am ajuns acolo Joi seara, m-au bagat la terapie intensiva, m-au bagat pe antibiotice, pe mama n-au lasat-o sa stea cu mine si a fost trimisa acasa. Am inceput sa vorbesc abia sambata dimineata dar nu prea imi aduceam aminte, mama ma intreba tot felul de lucruri.

De duminica am inceput sa-mi revin mai bine si am inceput sa mananc chiar daca nu prea aveam pofta de mancare, mama venea dimineata si pleca seara. Timpul trecea foarte greu, mai ales ca era si un radiou care spunea din oran-n-ora cat este ceasul.Eram nevoit sa stau numai pe parti, asa ca din 3 in 3 ore rugam personalul sa ma intoarca.

Nu am avut probleme cu personalul, pana intr-o seara cand vin 3 dudui in tura de noapte (19:00-7:00) si le-am spus daca ma intorc si pe mine, una din ele a avut intentia dar pt ca celelalte 2 nu raspundeau cand erau intrebate “cine ma ajua sa-l intorc pe baiat”, am ramas neintors pana dimineata, erau ocupate, la 8:30 s-au dus sa prinda telenovela de noapte, mai se numeste si terapie intensiva.
Faceam 2 perfuzii pe zi, asta inseamna cam 4 ore. Tratamentul mergea din ce in ce mai bine, asa ca Vineri, 11 Aprilie mi-a facut externarea.
Eu doream sa merg cu taxi-ul, dar doctora mi-a spus ca-mi da salvare la ora 12,  din ora 12 s-a facut 3 jumate, noroc ca a bagat girofarul si la 4 eram acasa.