Alegerea unui laptop de gaming bun

Pentru a vedea care este cel mai bun laptop de gaming, va trebui sa aveti cateva lucrui in vedere atunci cand luati decizia achizitionarii unuia. In general, jocurile video sunt destul de solicitante pentru un laptop de gaming, iar acest lucru poate duce in timp la aparitia unor probleme la laptopul pe care il folositi. Multe persoane se decid sa aleaga un laptop din dorinta de a avea de castigat din punctul de vedere al mobilitatii, dar si pentru ca doresc sa nu mai foloseasca PC-ul pentru aceasta activitate.

Alegerea celui mai potrivit laptop

Magazinele au inceput sa aiba o sectiune separata pentru a marca perifericele, dar si toate lucrurile de care are nevoie un gamer. Trebuie sa stiti insa ca alegerea unui laptop pentru gaming mai ieftin nu este o treaba destul de usoara. Multi se intreaba care este cel mai bun laptop de gaming. In primul rand, ar trebui sa aveti in vedere memoria RAM. Ideal ar fi ca aceasta memorie sa fie de maxim 8 GB. FPS-urile sunt influentate intr-o mica masura de la 4 spre 8 GB RAM.

Procesorul este si el un accesoriu important atunci cand vine vorba despre gaming. Foarte multe persoane recomanda un procesor i7. Trebuie sa stiti insa ca sunt niste difernete destul de mici intre procesoarele i7 si cele de tip i5 si i3. Avand in vedere ca tendintele sunt catre 4K, placile video ar trebui sa fie si ele pe masura atunci cand veti opta pentru un laptop gaming. Daca doriti sa optati pentru o placa de calitate mai buna, ar fi o idee foarte buna sa alegeti o nVIDIA 1050 sau 1060. Aceste placi video sunt de o calitate foarte buna si isi vor face treaba foarte bine.

Daca veti dori ca cele mai bune laptopuri pentru gaming sa-si faca bine treaba, atunci ar trebui sa le folositi doar bagate in priza. Alegerea unor astfel de laptopuri jocuri trebuie facuta si in functie de bugetul de care dispuneti. Trebuie sa stiti ca pretul unui laptop pentru gaming este unul mai mare decat in cazul unui laptop obisnuit. Trebuie sa aveti un buget mai generos atunci cand alegeti un astfel de produs.

Optand pentru laptopul perfect, veti putea juca fara probleme orice joc nou aparut. Pe piata veti gasi numeroase laptopuri pe care le veti putea aprecia destul de mult si va veti bucura de el.