Este intr-adevar necesar sa te machiezi exagerat?

Este incontestabil faptul ca machiajul ajuta la construirea increderii in sine si face ca unele femei sa se simta bine in propria piele. Unele femei trateaza machiajul ca o forma de terapie, in timp ce altele il considera o forma de auto-exprimare. In ciuda tuturor beneficiilor percepute, machiajul exagerat are de asemenea si devavantajele sale.

Probabil ai experimentat de-a lungul timpului unele dintre aceste dezavantaje: sa te machiezi mai sofisticat dureaza de obicei destul de mult timp. Este, de asemenea, costistor si iti va lua mult timp sa te perfectionezi sa faci acest lucru cum trebuie.

Mai mult, aplicareea unor cantitati excesive de machiaj iti poate oferi un aspect imbatranit. De aceea trebuie sa stii ca exista o limita intre machiaj adecvat si excesiv.

Cum pot femeile sa utilizeze machiajul fara a exagera?

            Machiajul este bun pentru a evidentia atributele faciale, pentru a ascunde imperfectiunile si a crea un ten mai uniform. De aceea, daca nu il folosesti in mod corespunzator, ar putea sa apara ca si cum ai purta machiaj pentru o prezentare a unei piese de teatru sau ca parte a unei costumatii.

Daca vei sti sa utilizezi machiajul fara a il asorta, vei invata cum sa transformi aplicarea machiajului in arta.