Modalitati de a preveni suprasolicitarea la locul de munca

Suprasolicitarea la locul de munca este ceva ce se intampla tot timpul in jurul nostru. Avem programe de lucru aglomerate si indiferent de modul in care iti organizezi timpul, va veni un moment in care vei pierde controlul si vei simti ca nu mai poti.

Iata cateva modalitati potrivite pentru a evita aceasta situatie si pentru a ajunge la un echilibru in ceea ce priveste munca in viata ta!

Fa o lista de prioritati

            Cand faci unele prioritati, nu vei fi stresat tot timpul, deoarece vei sti ce este important si ce este mai putin important. Iti vei putea organiza mai bine timpul si evita astfel problemele care ar mai putea aparea uneori.

Dormi suficient

            Somnul este important nu numai pentru sanatatea ta fizica, ci si pentru cea mentala. Daca nu dormi suficient, nu vei putea functiona in mod normal, si din aceasta cauza te vei simti de multe ori rau si nu vei putea fi productiv.

Plimba-te in aer liber

            Un lucru minunat pe care il poti face pentru propria persoana este sa socializezi mai mult in zilele in care ai mai mult timp liber, pentru a te destinde si a capata apoi energia de a lucra.