Trezire eficientă de dimineață

Acest articol vine în continuarea articolului precedent.

Dușul de dimineață

Într-un articol precedent a fost sugerat faptul că dusurile pot fi făcute seara pentru a economisi timp dimineața, dar dacă aveți nevoie de un duș pentru a vă ajuta să vă treziți, atunci cu toate mijloacele păstrați-l dimineața! Există încă modalități prin care puteți face duș dimineața mai eficient.

Atunci când dușul vă ajută dimineața, vă puteți concentra pe optimizarea timpului petrecut în duș. De exemplu, mai întâi folosiți șamponul și apoi balsamul. Deoarece balsamul ar trebui să stea în părul dvs. pentru câteva minute, puteți folosi acest timp pentru a vă spăla corpul, ceea ce vă permite să consolidați două lucruri care ar fi putut lua mai mult timp separat.

Pregatind micul dejun

Întotdeauna auzi că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, cu alimentele potrivite, chiar este. Dacă micul dejun este alcătuit dintr-o gogoșă și un latte, rutina de dimineață se va prăbuși în câteva ore, ceea ce va fi mai mult dăunător decât de ajutor.

Pentru micul dejun, asigurați-vă că alimentați corpul cu substanțe nutritive de care aveți nevoie pentru a trece prin toată ziua. Pentru unii, un vas de ovăz cu fructe este un lucru bun. Pentru alții, o cremă de proteine cu adaosuri precum spanacul este o alegere hrănitoare și ușoară. Ideea este să nu vă ia prea mult să-l pregătiți.

Cafeaua și ceaiurile sunt în mod obișnuit băuturile de dimineață datorită conținutului lor de cafeină. Se discuta daca cafeaua sau ceaiul este mai sanatos, deoarece ambele au beneficii de sanatate, dar ceea ce le poate face cu adevarat nesanatoase este cantitatea de zahar adăugată. Încercațievitați aditivii. Dar dacă aveți nevoie de puțină dulceață, lucrați la reducerea valorii în timp. Săptămâna de săptămână, începeți încet să reduceți pentru a vă obișnuiți să utilizați cât mai puțin. În cele din urmă, puteți găsi că nu mai aveți nevoie de zahăr!

Îmbrăcarea și îngrijirea

Îmbrăcarea și îngrijirea sunt, fără îndoială, cea mai consumatoare parte a pregătirii dimineții. Dacă există o fațetă a rutinei care apare regulat, cum ar fi rasul, luați în considerare investiția în produse care vă pot ajuta să vă grăbiți timpul petrecut. Ori le faceți cu o seară în urmă, ori achiziționați produse care să eficientizeze procesul.

Așezați servieta/geanta, laptopul, portofelul sau orice altceva de care aveți nevoie într-un singur loc, cu o noapte înainte, cu toate celelalte pregătiri. Făcând acest lucru vă veți asigura că nu uitați nimic la plecare.