Metode de relaxare a minții atunci când totul devine solicitant

relax

Sifonul și cafeaua sunt băuturi care au substanțe chimice (din punct de vedere tehnic, cafeina este cel mai utilizat medicament din lume) care vă pot afecta corpul. De foarte multe ori, abuzul de aceste substanțe care vă ajută să vă relaxați, vă pot face mai mult rău decât bine.

Este important să recurgeți la modalități sănătoase de a gestiona stresul pe tot parcursul vieții. Nu oricare abordare funcționează pentru fiecare persoană. De fapt, cei mai buni reducători de stres se pot schimba odată cu vârsta. Iată câteva dintre cele mai bune modalități de a vă relaxa fără a apela la substanțe chimice:

1. Condu. Dacă îți adori mașina, duceți-vă la o plimbare. Puteți cânta și efectiv plimba prin oraș sau chair pe autostradă pentru puțină adrenalină. Singurul avertisment? Asigurați-vă că nu sunteți prea stresați, furioși sau supărați. Siguranța rămâne o prioritate.

2. Ascultați muzică. Indiferent dacă dansați, plângeți sau puțin din ambele, muzica vă va da ceea ce aveți nevoie Muzica este un element care ajută să vă relaxați, ascultați muzica preferată și lăsați-o să vă cuprindă până la relaxare.

3. Faceți o plimbare afară. Dacă sunteți cu adevărat stresați, ieșiți la o alergare. Aerul curat de afară, sau cât de poate de curat, este un mod natural de vindecare, iar creșterea frecvenței cardiace este o modalitate foarte bună de a reduce stresul.

4. Exerciții fizice. Când sunteți stresat, s-ar putea să constatați că exercițiile fizice vă vor face să vă simțiți instantaneu mai bine. Este vorba despre toate endorfinele pe care le eliberați în timp ce accelerați bătăile inimii – ca un bonus, veți obține probabil și unul dintre cele mai bune antrenamente ale săptămânii.

5. Un prieten apropiat. Poate că este un prieten, un partener sau un profesionist în domeniul sănătății mintale. Este important să aveți pe cineva în jurul dvs., care să vă fie alături atunci când aveți nevoie.

6. Scrieți. Uneori, trebuie doar să puneți stiloul pe hârtie și să scoateți totul afară. Jurnalizarea este un excelent eliberator de stres.