Sfaturi pre și post exerciții pentru o piele strălucitoare și un stil de viață sănătos

Pentru mulți dintre noi, mersul la sală înseamnă pierdere în greutate sau trecerea într-o stare fizică adecvată. Cu toate acestea, adesea poate însemna un pic mai mult decât simpla pierdere în greutate. Vom folosi antrenamentele fizice pentru a ne ajuta să îmbunătățim modul în care arătăm fizic, dar și aspectul pielii noastre și multe altele.

Care sunt, prin urmare, cele mai bune modalități de a vă ajuta să vă îmbunătățiți condiția pielii înainte, în timpul și după un antrenament?

Înaintea antrenamentului
Dacă doriți să vă simțiți bine după un antrenament, există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a garanta acest lucru. Cu următoarele sfaturi, veți fi mai probabil să vedeți o îmbunătățire fizică pozitivă. Pierderea în greutate poate fi un lucru bun, iar antrenamentul poate fi dur pentru a obține fizicul mult dorit. Un pic de planificare înainte de antrenament, cu toate acestea, vă poate ajuta să evitați astfel de probleme precum dureri musculare. De unde ar trebui să începeți?

Utilizați produse anti-transpirație
Un bun punct de plecare este obținerea unor produse care vă pot ajuta să evitați excesul de transpirație. Toată transpirația care se formează pe piele în timpul antrenamentului poate duce la unele probleme ale pielii. Cel puțin vă va da un alt strat de piele care se bazează pe sudoare. Dacă doriți să încercați să reduceți probabilitatea unei astfel de probleme, purtarea unor produse anti-perspirante vă pot ajuta în acest sens.

Aplicați unguente tip barieră protectoare
Barierele unguente sunt foarte utile pentru a vă proteja pielea dacă doriți să lucrați în exterior. Dacă antrenamentul dumneavoastră va avea loc în afara, atunci ar trebui să vă protejați cu adevărat pielea cu un hidratant SPF adecvat. Aceste tipuri de unguente barieră sunt foarte utile pentru a vă ajuta să vă protejați corpul și pentru a vă oferi o acoperire suplimentară în timpul unui antrenament.

Hidratați-vă
Mențineți întotdeauna nivelul lichidului din corp la un nivel ridicat. Aceasta ar trebui să fie o regulă generală a vieții, în realitate, dar mai ales atunci când exersați afară. Dacă vă asigurați că sfaturile pe care le urmați înainte de antrenament sunt destul de igienice, este mai probabil să beneficiați de o piele strălucitoare pe termen lung. Se recomandă să începeți să beți mai mult de 500 ml de apă în 2-3 ore de dezvoltare a programului dvs. de antrenament. Ar trebui să faceți acest lucru, deoarece vă va ajuta să oferiți corpului ajutorul necesar pentru a rămâne frumos și hidratat, chiar dacă acesta funcționează cu ajutorul tuturor lichidelor prezente.

Fără machiaj
Dacă este posibil, ar trebui să încercați să evitați purtarea machiajului excesiv la sala de sport. O față curată, lipsită de machiaj, ar trebui să devină o obișnuință deoarece va ajuta la evitarea acumulării inutile sau blocării porilor. Pielea ta trebuie să poată respira și să se simtă bine în timpul unui antrenament. Dacă purtați machiaj, vă opriți pielea feței de a putea respira corect.

După antrenament
După cum am menționat și mai sus, activitatea fizică poate avea un efect negativ asupra pielii deoarece consumați o mulțime de fluide pe parcursul unui antrenament. Toată această activitate este aproape sigură de a cauza unele probleme ale pielii. Cu toate acestea, ce puteți face dacă doriți să vă îmbunătățiți rezultatele post-antrenament?

Utilizați un agent de curățare intens în duș
Primul lucru pe care ar trebui să-l căutați este de a obține un gel de duș potrivit de curățare. După ce ați terminat antrenamentul, veți dori, în mod natural, să vă spălați și mai mult. Dacă ridicați un produs de curățare intern pe care îl puteți folosi, acest lucru vă poate ajuta și mai mult cu eliminarea excesului de celule moarte ale pielii. De asemenea, ajută la scăderea oricărui exces de ulei care ar putea bloca porii. Acest lucru va ajuta, de asemenea, în îndepărtarea toxinelor sau uleiurilor care s-au dezvoltat pe piele.

Dacă încercați să includeți soluțiile de mai sus în programul dvs. pre și post-antrenament, veți rămâne cu pielea mai sănătoasă, mai fină și mult mai satisfăcătoare ca oricând.