Cum să-ți amenajezi curtea perfectă pentru copii

Copiii și vara se potrivesc de minune. Este important să le oferiți un loc sigur pentru a se juca, care le oferă o gamă variată de opțiuni și distracții. Deci, provocarea este cum să-ți amenajezi curtea perfectă pentru copii.

Luați în considerare o schimbare
Dacă nu doriți ca copiii voștri să se împiedice în curte, este posibil să luați în considerare să puneți niște iarbă artificială. Este o alternativă distractivă și rezistentă spre deosebire de iarba naturală, care va rămâne verde tot anul. Astfel nu va trebui să vă faceți griji pentru alunecarea sau lovirea pe aceasta a copiilor. Desigur, nu este cea mai ieftină opțiune. Cu toate acestea, merită să fie privită ca o investiție dacă sunteți în căutare de o alternativă de iarbă cu întreținere redusă pentru grădina dvs.

Pavajul și puntea sunt alte alternative dacă nu doriți ca micuții dvs. să vină murdari. Cu toate acestea, acest lucru nu este la fel de potrivit pentru joacă, deoarece există șanse serioase ca ei să fie răniți – asigurați-vă că vă urmăriți copiii atunci când se joacă pe suprafețe dure. Cu toate acestea, dacă doriți să le oferiți celor mici un spațiu pentru a exersa arta, o zonă pavată poate fi perfectă. Lasă-ți copiii liberi să experimenteze cu vopsea, creioane și carioci fără a-ți face griji despre curățarea pereților. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să le oferiți cretă copiilor dvs. ca să se poată desfășura pe toate suprafețele exterioare – sunt accesibile, colorate și se vor spăla data viitoare când plouă sau dacă turnați o găleată de apă peste el la sfârșitul zilei. Copiii adoră să-și folosească imaginația pe cea mai largă suprafață posibilă și aproape sigur îi va menține distrați ore întregi.

Distrați-vă puțin
Dacă aveți suficient spațiu, unele echipamente de joacă în curte sunt o idee minunată. Desigur, este întotdeauna cel mai bine să cumpărați echipament de joc pentru a fi în siguranță. Asigurați-vă că îl primiți de la un vânzător de renume, în special dacă este vorba despre ceva care implică înălțimea, cum ar fi un tobogan sau un cadru pe care se pot urca. Același lucru este valabil și dacă îl cumpărați la mâna a doua – adesea, astfel de articole sunt foarte vechi și au trecut printr-o mulțime de uzuri. Înainte de a cumpăra sau de a lăsa copiii să le folosească, trebuie să fie conștienți de toate elementele acestora. Aceasta nu înseamnă că toate articolele second-hand sunt neapărat periculoase – s-ar putea să fie în stare excelentă și să-i oferiți o casă nouă iubitoare! – dar este întotdeauna cel mai bine să verificați din timp.

Dacă sunteți bun la bricolaj și aveți echipament specific, puteți chiar să construiți ceva singuri: dar asigurați-vă că abilitățile dvs. sunt la îndemână și că micuții dvs. sunt suficient de mari pentru a-l folosi în siguranță. Chiar și așa, veți dori ca un adult să îi supravegheze! Însă nu este nimic la fel de plăcut pentru copii decât să se distreze pe un balansoar sau chiar pe o tiroliană: îi scoate afară și astfel pot profita la maxim de orice vreme bună.

Salvați animalele
Dacă vă aflați într-o zonă potrivită, puteți oferi copiilor dvs. șansa de a experimenta cu natura. Încercați să le oferiți un complot în care să-și crească propriile flori, fructe și legume: nu este nimic mai satisfăcător și puteți chiar să primiți niște mâncare delicioasă! Floarea-soarelui este o floare impresionantă, care poate încânta cu siguranță orice trecător.

De asemenea, puteți atrage animale sălbatice locale în grădina dvs. (aveți grijă să nu furnizați din greșeală mâncare pentru animale de companie, în special pentru pisici!) Un iaz de casă poate atrage broaște și puteți păstra pești acolo, dacă este suficient de mare. Dacă nu aveți spațiu, puneți un hrănitor de păsări sau chiar o casă de păsări. Mâncarea este deosebit de valoroasă pentru păsări în timpul iernii, iar primăvara, casele de păsări sunt minunate în timp, pentru perioada de cuibărire. Este o modalitate excelentă de a apropia păsările de casa dvs. și de a-i învăța pe copii să interacționeze cu natura și să ajute ecosistemul local în același timp.