Sfaturi despre organizarea biroului pe care fiecare proprietar de noi afaceri trebuie să le cunoască

Modul în care lucrați este întotdeauna afectat de mediul de lucru. Poate fi aspectul fizic al locului sau al persoanelor din jurul tău. Un lucru este sigur și, dacă lucrați într-un loc murdar și înghesuit, suntem foarte siguri că va fi dificil să obțineți standardul potrivit pentru munca dvs. Chiar dacă lucrați în fața unui computer, împrejurimile dvs. vor juca în continuare un rol imens în concentrarea dvs. pentru a vă face munca. Să ai un birou și un loc de muncă bine organizate îți va spori productivitatea și starea de spirit generală în timp ce lucrezi. Toată lumea își dorește un impuls de moral în timp ce se află la locul de muncă, iar un loc curat va face asta cu ușurință pentru toată lumea. De asemenea, nu vor exista distrageri dacă zona dvs. este complet organizată. Îți place ce citești? Vă vom arăta cinci sfaturi despre cum puteți maximiza organizația biroului la maximum și veți oferi o mulțime de avantaje excelente angajaților dumneavoastră.

 • Țineți biroul fără dezordine
  Biroul tău este teritoriul tău. Principalul dvs. spațiu de lucru este locul în care se află toate lucrurile. Pentru a lucra productiv și eficient, ar trebui să începi să lucrezi pe desktop. Faceți-vă angajații să-și curețe desktop-urile. Prea multe lucruri atât pe birou dar și pe monitor pot atrage ușor atenția și pot chiar să afecteze munca pe care o faceți. Chiar dacă mulți oameni spun că, de obicei, oamenii creativi au un loc dezordonat, este totuși important să îți rezolvi cu ordinea de pe biroul.

Începeți prin a repara și a organiza toate lucrurile din birou. Grupați tot felul de hârtii și documente pentru acces ușor și nu ar trebui să le găsiți într-un teanc de documente. Identificați, de asemenea, lucrurile esențiale de care aveți nevoie, cum ar fi blocul de notițe, pixul și organizatorul. Le puteți pune într-un sertar și stilourile într-un recipient. Găsirea materialelor dvs. foarte ușor va scădea șansele că veți fi distrași de la munca dvs.

 • Sortează și organizează corect hârtiile
  Așa cum spuneam mai devreme, mormane de documente și stive de hârtie nu sunt potrivite pentru un birou. O mulțime de documente de hârtie pot fi mâncătoare de spațiu și îți înghesuie și limitează spațiul de lucru. De asemenea, dacă trebuie să căutați un anumit document, trebuie să îl găsiți în grămada de hârtii din biroul dvs. Va dura mult timp pentru tine și te poate distrage de la ceea ce faci.

Ar trebui să păstrați toate documentele organizate într-un folder sau într-un dulap de fișiere. Creați un sistem de organizare care vă va ajuta să sortați totul ușor și să accesați rapid hârtiile atunci când aveți nevoie de ele.

 • Investește în sertare și tăvițe organizatoare
  Un alt lucru care vă aglomerează spațiul de lucru sunt seturile de rechizite de birou. Când toate aceste livrări sunt neorganizate, există riscuri mari ca livrările dvs. să fie pierdute și înlocuite. De asemenea, poate lua foarte mult timp de la angajații dvs. atunci când au nevoie de anumite lucruri. Trebuie să investești în sertare și în organizarea tăvilor și să pui toate acele provizii acolo. Puteți să le grupați într-un fel de provizii. De exemplu, puneți toate marker-ele într-un singur loc, toate documentele într-un singur loc și așa mai departe. Astfel, oamenii ar ști unde sunt toate livrările și ar economisi timp atunci când lucrează.
 • Utilizați programul de contabilitate pentru fișierele importante
  Cheltuielile de afaceri pot deveni, de asemenea, foarte neorganizate în multe companii. De exemplu, pe birou pot fi multe chitanțe. Puteți răspunde la această problemă descărcând o aplicație care vă va scana și înregistra încasările. Trebuie să utilizați un program de contabilitate pentru ca aceasta să ajute la gestionarea tuturor cheltuielilor și deducerilor fiscale. Prin aceasta, toate documentele vor fi reduse și ar trebui accesate oriunde.
 • Faceți din curățenie un obicei
  În mijlocul întregului volum de muncă, nu uitați niciodată să vă programați un timp în care vă curățați biroul. Ar trebui să fie totuși un obicei pentru toți angajații să ajute la curățarea locului de muncă și să-l facă un loc mai bun pentru oricine. Cu toate acestea, dacă într-adevăr nu pot să-l insereze în program, puteți angaja un serviciu de curățare a birourilor care să fie flexibil la momentul în care pot curăța biroul.

Ca proprietari de afaceri, ți-ai dori un loc productiv și o echipă în biroul tău care să ofere cele mai bune performanțe în fiecare zi. Puteți să vă uitați la multe impulsuri de productivitate pe internet, dar vă putem recomanda să începeți să creați un loc de muncă declanșat și organizat. După ce ați citit acest articol, ar trebui să începeți să produceți un loc de muncă mai bun. Cu cât mai mult timp vă gândiți la acest lucru, pierdeți o mulțime de bani. Începeți chiar acum!