5 semne că este timpul să schimbați locul de muncă

Persoana obișnuită are aproximativ 12 locuri de muncă la vârstele cuprinse între 18 și 48 de ani. Aceasta înseamnă că dacă te străduiești să realizezi un „job de vis”, probabil că vei schimba locul de muncă de multe ori înainte de a ajunge la acel punct. Dar dacă doriți să ajungeți mai repede, este important să tratați fiecare loc de muncă pe care îl aveți ca o etapă următoare. Aflați cum puteți obține cea mai mare valoare din acel loc de muncă, câștigați cea mai mare experiență și, după ce ați absorbit tot ceea ce îl determinați, este un efect de pârghie pentru a obține următorul dvs. loc de muncă. Dacă vă apropiați de fiecare loc de muncă în acest fel, veți merge mai repede pe scara succesului. Dar acest lucru este mai ușor de spus decât făcut.

De multe ori ne simțim confortabil cu locurile noastre de muncă și credem că sunt suficient de bune sau ne gândim „Nu știu dacă aș putea face față schimbării unui nou loc de muncă.” Este în regulă dacă sunteți de acord să vă bazați mai puțin decât job-ul dvs. de vis, dar dacă citești această articol, presupun că nu ești. Această mângâiere este frica de necunoscut și ne înțelegem în mod natural pentru că este „în siguranță” sau previzibil. Este esențial să te menții într-o oportunitate nouă și provocatoare (noi locuri de muncă) pentru a continua să crești și să te îndrepți spre obiectivele tale de carieră. Dacă ești tânăr, este esențial să îți asumi riscurile, să eșuezi și să înveți constant până când ai ajuns la acel punct de succes la care visezi. În această postare, voi împărtăși 5 semne că este timpul să obțineți un nou loc de muncă.

Nu mai ești nervos
Știm cu toții acea senzație de a avea fluturi în stomac în prima noastră zi la un nou loc de muncă. Nu suntem siguri de ceea ce va veni, iar necunoscutul ne face să fim jignitori. Dar, dincolo de asta, există întotdeauna aspecte noi pentru un loc de muncă care te determină să fii puțin nervos sau neliniștit, pur și simplu pentru că este nou pentru tine și nu vrei să eșuezi sau să-ți lași șeful dezamăgit. Dacă nu vă mai simțiți așa în niciun moment din viața de zi cu zi, probabil că înseamnă că v-ați simțit prea confortabil și nu veți crește cu ritmul în care puteți fi.

Vă provoacă puțin stres
Nu spun că trebuie să lucrați la un loc de muncă care vă stresează, dar dacă locul de muncă actual nu vă provoacă deloc stres, ar trebui să luați în considerare acest lucru. Atunci când vă stresați, pentru că sunteți îngrijorat, poate este vorba de plăcerea șefului, de plăcerea clienților sau de a face ceva pe care nu sunteți absolut sigur că îl puteți face. Practic, dacă v-ați subliniat, probabil că este vorba despre ceva ce ați putea eșua, cu alte cuvinte, este șansa de a învăța și de a crește. Un loc de muncă cu cantitatea potrivită de stres înseamnă că ai o cantitate suficientă de oportunități pentru creștere profesională.

Ești plictisit
Te plictisești la serviciu? Te descoperi că îți îndeplinești sarcinile ca și cum ar fi doar obiceiuri sau ca și cum ai fi pe o linie de asamblare pur și simplu prin mișcări? Îți amintești toată ziua?

Acestea sunt semne clare că este timpul să schimbați locurile de muncă. Ai învățat totul. De fapt, este atât de înrădăcinat în tine, încât este un obicei care nu necesită simularea creierului. Nu te contești.

Nu înveți nimic nou
Nu mai există nicio șansă de a învăța lucruri noi în meseria ta? Ați atins apogeul dvs. în ceea ce privește oportunitățile de învățare? Este bine să te străduiești mereu să înveți și să te absorbi cât mai multe informații în locurile de muncă, dacă vrei să folosești cunoștințele pentru a-ți atinge următorul loc de muncă. Dar dacă nu mai rămâne nimic de învățat, nu poți face asta.

Nu greșești
Nu greșești niciodată? Dacă nu greșești, din nou, ești prea confortabil. Greșelile sunt oportunități de învățare, fără greșeli = mai puțin de învățare. Găsiți un nou loc de muncă care vă împinge către noi limite probabil care vă determină să faceți câteva greșeli pe parcurs. Desigur, nu doriți să atrageți greșelile, dar greșelile sunt semne că mai există loc pentru a crește și pentru a te dezvolta.

Obțineți un loc de muncă, învățați de la el, creșteți din el, treceți la următorul loc de muncă și nu vă opriți până când nu atingeți jobul sau stilul de viață pe care îl doriți. Aceasta este gândirea unei persoane motivate de sine în misiunea de a crea un stil de viață ideal. Amintiți-vă, un pic de tensiune în viață este bun pentru dvs. Te menține în mișcare înainte și pe degetele de la picioare.