Realizați obiectivele financiare ale familiei dvs. Partea a II-a

Setați un interval de timp


După cum se spune, pasărea timpurie primește viermele. Același lucru se poate spune despre investițiile anticipate. Cu cât începi mai tânăr, cu atât mai mare ar putea fi cuibul tău de investiții. O modalitate de a-ți atinge obiectivele de investiții este prin stabilirea unui interval de timp posibil numit „orizont de investiții”.

Un orizont de investiții este perioada în care un investitor își păstrează securitatea sau portofoliul înainte de a-l vinde cu profit.


Creați un buget de investiții

Având în vedere un plan de investiții și un interval de timp, crearea unui buget de investiții este următorul pas pe care doriți să îl luați în considerare. Când începeți o familie, alte priorități financiare pot concura cu ușurință pentru banii câștigați cu greu. Acesta este motivul pentru care va trebui să creați un buget separat pentru investiția dvs. și să-l tratați așa cum ați face c o cheltuială obișnuită.

Asigurați-vă că investiția dvs. nu va prejudicia bugetul și cheltuielile zilnice și nu va plasa familia într-un loc financiar strâns. Nu faceți greșeala de a investi o sumă imensă de bani, doar pentru a da seama că nu puteți să vă angajați pe termen lung.

Alegeți o investiție cu înțelepciune

Este important să știți care ar fi cea mai bună investiție pentru obiectivul și bugetul pe care l-ați stabilit. Pentru tipurile de investiții, puteți cumpăra acțiuni ale companiilor direct, investiți în fonduri mutuale sau în fondurile populare de schimb (ETF), care – conform unora – este cel mai accesibil mod de a investi.

Puteți investi într-o companie sau puteți împărți banii investiției într-o mână de investiții mici. De asemenea, puteți reinvesti câștigurile când banii dvs. încep să câștige singuri. Dar reamintim că investițiile nu funcționează ca magia. Nu îți poți lăsa banii acolo și să speri la cele mai bune. Trebuie să-ți faci și partea ta.

Așadar, țineți cont de noutățile de stoc și de actualizările pieței, pentru a vedea dacă stocurile companiei în care ați investit sunt în creștere reală și investițiile dvs. sunt plătitoare. Când vă actualizați cu știri financiare, asigurați-vă că înțelegeți terminologiile utilizate în lumea investițiilor.