Parfumurile Amouage – prin ce se diferentiaza si cine le poarta

Parfumurile Amouage au reflectat impresionanta mostenire a unui brand international si luxos, dedicat creatiei de mirosuri unice si fascinante, care sa bucure gusturile publicului.

Brandul a obisnuit publicul cu amestecuri de o calitate desavarsita, care utilizaza ingrediente de lux, adunate de prin toata lumea. Portofoliul de produse cuprinde o larga varietate de mirosuri, oferite publicului sub forma a patru colectii fascinante: Mainline, Library, Midnight Flower si Secret Garden.

Compania si-a concentrat atentia nu numai pe esente, cat si pe colectii pentru baie si corp. Astfel, un set cuprinde un parfum Amouage, alaturi de sapunuri, creme de maini, geluri de dus, lotiuni si creme de corp.

Brandul si-a extins sfera de distributie, acoperind zone de top din intreaga lume. In prezent, distribuie produse in peste 70 de tari. Colectiile variate si incantatoare sunt sinonime cu un stil de viata specific. Compania mizeaza in creatiile ei pe incredere, natura sofisticata si se adreseaza celor carora nu le este teama sa se prezinte in fata celorlalti, mirosind special, diferit si neobisnuit.

Casa Amouage este recunoscuta drept una dintre cele mai luxoase; ea a fost stabilita in anul 1983, in Oman, de sultan, care, prin aceasta initiativa, spera sa redefineasca spiritul orasului antic, prin arta olfactiva. Brandul foloseste si astazi materiale traditionale din Estul Mijlociu, precum smirna sau tamaie, insa cele mai multe parfumuri se orienteaza catre consumatorii internationali, care nu sunt la fel de familiari cu aceste mirosuri si care prefera mai degraba parfumuri cu note florale, fructate sau lemnoase.

Cui ii sunt destinate aceste parfumuri Amouage?

Celor pasionati de arta olfactiva, carora le place sa experimenteze senzatii, care inteleg ca mirosul este mai mult decat un simplu amestec de ingrediente selectionate dintr-o categorie standard.

Celor care iubesc sa fie diferiti, sa iasa din turma si sa isi aleaga produsele in functie de criterii proprii. Celor care prefera sa aiba un miros semnatura, pe care sa nu il mai intalneasca si la alte persoane.

Ei sunt cei carora nu le pasa in mod special de parerea generala a societatii despre felul in care trebuie sa fie sau sa se dezvolte un parfum. Ei se incred exclusiv in parerile proprii si in gusturile proprii, care ii ajuta sa isi contureze un stil unic, ce se remarca in multime si ce se diferentiaza de toate celelalte.

Creatiile sunt speciale si nu pot fi purtate de oricine. Oamenii obisnuiti cu mirosuri generale, s-ar putea sa nu priveasca cu ochi buni un astfel de exemplar, care isi propune sa exploreze fiecare coltisor al sufletului fiintei umane.