Fa-o dupa reguli

Ce pot face doua maini dibace si un creier mic, mic de tot…

Pai ce sa faca?! Se apuca sa dea lectii despre masturbarea la masculi. Nu reiese nicaieri ca respectivele personaje ar fi ambidextre, asa ca o sa presupunem ca fiecare dintre ele are cate doua maini pe stanga si neuronii in concediu platit de la buget. Un concediu continuu…
Dar sa revenim la oile lor…si sa le urmam indeaproape sfaturile, inlocuind replica cu originalul.

Pasul unu: varianta a).marisor–>mergi mai departe
b).micut–>schimba-l (cu altul sau cu operatie)
Mai departe, ne invata maestrele in arta lucrului manual, fixeaza obiectul cu pricina “undeva, un sertar, o usa de dulap, te descurci tu – doar ai imaginatie, nu?”.Ei bine, la toata treaba asta nu este niciun avertisment de gen “gluma”, “don’t try it at home” sau ceva similar.
Dupa aceasta operatiune, daca el inca mai misca, se toarna lubrifiant dupa gust.

Pasul doi : pe numele sau “baia de ulei” (ei, haideti doamnelor, nu de mecanica e vorba, zau asa!..nu, nici de filmul “Holera” in care o ea ii toarna unui lui ulei foarte caldut in ureche, si nu in scopul de a-i produce placere).
Ce trebuie sa faceti?! Foarte simplu: puneti-l la fezandat pana la

Pasul trei: masajul de relaxare
Ei, odata ajunse aici lucrurile nu stau atat de ..relaxat cum spune povestitorul…nooooo…nimic nu se face la intamplare, iar tehnica si, deloc in ultimul rand forta fizica trebuie sa-si spuna cuvantul.
Totul consta in miscari circulare ample, “la maximum in sensul acelor de ceasornic”. Fereasca Domnul de o copilarie populata exclusiv de ceasuri elecronice, ca a subsemnatei…
Acu’ sincer: despre a cui relaxare vorbesc autoarele articolului??

Pasul patru: “Fa-i in ciuda!”
Pai ce, pana acum am facut altceva?! Zau asa, la ce bun sa mai fac “sic-sic”, asa cum ne invata binevoitoarele autoare, cand sunt convinsa ca orice amoeba ar fi inteles din prima.
A, si inca ceva..acum inteleg muuult mai bine sensul pasului 1, varianta b), caci altfel cum Doamne-iarta-ma s-ar putea cineva apuca cu ambele maini de obiectul adulatiei??

Pasul cinci: “fresh de lamaie”
“Stii sa storci o lamaie, da? Atunci e simplu.” Oho, si ce simplu…dar oare merita toata chestia asta sa dai atatia amar de bani pe un storcator de citrice?? Daca totusi considerati ca iubitul dumneavostra ar aprecia, incercati varianta credit doar cu buletinul.

Pasul cinci, sase si urmatoarele doua mii patru sute optzeci si doi de pasi invata autodidactele, in maniera deja exemplificata, cum sa-si aduca iubitii pe culmile extazului..sau ale agoniei?!..ca tot e atat de fina linia care le desparte…
Daca va incumetati sa incercati oricare dintre metodele sugerate, promit sa va gasesc personal avocat care sa va reprezinte pro-bono…e foarte iscusit si ..singur-singurel..bwahaha!!