Accesoriile din camera bebelusului in primele luni de viata

Dupa cum bine stim, bebele dupa ce se naste are nevoie de protectie, atentie, dar si de asigurarea spatiului ideal sa se dezvolte. Insa, in primele luni din viata, acesta petrece foarte mult timp hranindu-se, explorand, sau dormind, iar in acest caz prima grija a unor proaspeti parinti ar fi orientarea spre patuturi pentru bebelusi care sa asigure confortul si odihna la parametrii inalti.

Care sunt principalele criterii de selectie a celor mai bune patuturi pentru copii? Atunci cand ne gandim sa achizitionam o astfel de piesa de mobilier conteaza orice aspect, de la mic la mare.

In primul rand, trebuie avem in vedere modul in care este construit si prelucrat patutul, deoarece multe sunt supuse unor procese chimice care pot face rau sanatatii bebelusului nostru, iar de aceea trebuie sa ne asiguram ca acestea nu il expun la pericole. De asemenea, trebuie sa ne asiguram ca patutul are o inaltime suficient de mare astfel incat micutul sa nu se accidenteze, mai ales ca de multe ori s-a descoperit ca acestia sunt treji pe timp de seara, iar din dorinta de a explora isi pot prinde piciorusele sau se pot lovi la cap, lucruri pe care cu siguranta nu ni le dorim.

Cand alegi patuturi de copii, de asemenea esti atent si la aspecte, precum design, pret, dar si compartimentare, deoarece este necesar ca la un patut modern sa existe si diferite sertare, in care sa se depoziteze jucarii, hainute, sau dupa caz diferite paturici pentru a-l acoperi pe cel mic. Este foarte importanta si alegerea saltelutei, care sa-i ofere confortul garantat, pozitia corecta a coloanei vertebrale si o temperatura adecvata a corpului.

Trebuie sa ne asiguram ca o salteluta este suficient de aerisita si nu are derapaje de temperatura, lucru care ar putea supraincalzi micutul si i-ar putea reda o stare de disconfort. Cele mai cautate saltelute sunt cele din nuca de cocos, care vin la pachet cu o mare serie de avantaje atat din punct de vedere al confortului cat si al constructiei.

Insa, deocamdata pe noi ne intereseaza patutul, iar aici alternativele curg la tot pasul. Unde gasim insa un raport calitate pret-corect, care sa ne ofere o alternativa viabila pentru camera bebelusului nostru? Diferite patuturi de copii de la camerabebelusului.ro va stau acum la dispozitie la preturi pe masura asteptarilor, fiind aduse din Italia, concepute dupa standarde europene, dotate cu facilitati de ultima ora.

In aceasta periaoda exista oferte si promotii care sa va aduca in pole-position pentru achizitionarea unui astfel de patut modern, care nu poate fi decat deliciul unui somn odihnitor pentru micut.