Acupunctura

Am inceput recuperarea prin acupunctura in februarie 2007, dar cautarile unui doctor de acupunctura au inceput in ianuarie. Majoritatea doctorilor doreau sa faca recuperare la cabinet, dar cum eu ma deplasam foarte greu, am zis ca mai bine cautam un doctor care sa vina la domiciliu, chiar daca asta se va vedea la costul sedintelor. Am aflat numarul de telefon al doctorului de la alta doctora, care trateaza prin produse naturiste. A doua zi, l-a sunat mama si au stabilit o zi pentru consultatie. A venit peste cateva zile, m-a consultat si astfel am inceput primele sedinte de acupunctura.

La inceput, intepaturile erau dureroaste mai ales in jurul gatului, dar cu timpul m-am obisnuit. Progresul meu se vedea, de exemplu cand stateam la calculator inainte de acupunctura trebuia sa stau sprijinit, sa am ceva in spate(foloseam 2 scaune).

Acum pot sa stau si sa imi mentin echilibrul fara sa am ceva in spate.

Inainte cand faceam ridicari la spalier stateam maxim 20 de minute in picioare, ameteam repede si simteam nevoia sa stau jos. De cand am inceput acupunctura s-a vazut progresul, am ajuns treptat la 30, 40, 50 de minute de stat in picioare cu 2 pauze de 1-2 minute.