Sufrageria – camera de recuperare

Pe parcursul celor 2 ani de cand am avut accidentul, sufrageria mea s-a schimbat, devenind camera de recuperare. In sufragerie fac ridicarile la spalier, ridicarile din scaun, bicicleta si trasul la scripete. Gimnastica o faceam tot aici pe timpul verii cand era mai cald, punea mama o saltea jos si se apuca de masaj, dar acum , de cand s-a racorit fac gimnastica in pat. Poate va intrebati de ce fac recuperare acasa si nu ma duc la spital, la recuperare. Pai in primul rand la spital ma duceam cand ma cheamau ei, cand erau locuri libere. Acasa am tot timpul din lume sa fac la scripete sau la spalier si incerc sa stau cat mai mult, dar la spital eram oarecum limitat, doar nu eram singurul pacient.

Recuperarea este diferita in weekend fata de zilele saptamanii in sensul ca sambata cand ma trezesc fac gimnastica pasiva pana pe la 12. Dupa ora 12 astept sa vina doctorul de acupunctura care de obicei vine in intervalul 12-15:00. Dupa sedinta de acupunctura sunt “liber” ca sa zic asa, sa ma relaxez pentru toata saptamana.

Duminica este zi de odihna, ca deh, si Dumnezeu s-a odihnit in cea de-a 7-a zi cand a facut lumea. Mai jos v-am pus un filmulet facut de fratele meu cu telefonul mobil ca sa va arat cam cum arata camera mea de recuperare.