Sunt trist…

…pentru ca, oficial STEAUA a fost eliminata din primavara europeana si sunt inca socat. Nu inteleg cum a putut STEAUA  sa piarda calificarea cand a controlat jocul tot timpul, a intrat la vestiar cu 1-0! Stiu ca nu a mers prea bine in repriza a doua, dar nici cehii nu au stralucit, tot noi am controlat jocul, dar asta e mentalitatea echipelor de club din Romania din pacate.

Uneori ma gandesc ce am fi putut face in aceasta editie de Champions League daca ii aveam pe Radoi, pe Ghionea sau Plesan. Ne-a lipsit sansa, puteam sa conducem, dar asa e in fotbal, ocaziilese razbuna. La 1-0 pentru STEAUA, chiar ma gandeam ca a fost o idee buna intrarea libera pentru femei si poate ca asta ne lipsea ca sa castigam, dar am dat-o in bara(din nou!).

Oricum…nu zic ca Slavia Praga e o echipa slaba, doar a trecut de Ajax, dar e o echipa care a stiut sa-si foloseasca statutul de outsider, asta e atitudinea pe care trebuie sa o avem in Champions League: sa marchezi cand trebuie, chiar daca nu ai avut nici o ocazie tot meciul sau cateva ocazii. Pacat, mare pacat, chiar aveam o sansa.