5 trucuri pentru a gasi rochia de mireasa la un pret accesibil!

Sugestii de rochii pentru mireseStabiliti un buget

Stabiliti cat doriti sa cheltuiti si spuneti agentului de vanzari inainte ca acesta sa inceapa sa va propuna rochii. In acest fel nu va veti indragosti de o rochie pe care nu vi-o puteti permite. De obicei, un ansamblu compus din rochia de nunta, inclusiv voal, lenjerie de corp si orice alte accesorii, reprezinta 10% pana la 15% din costul total al nuntii. Factori in plus, cum ar fi modificarile –  pot adauga cateva sute sau cateva mii de dolari in functie de cat de multe schimbari doriti sa adaugati pieselor propriu – zise. Odata ce imbracamintea soseste, poate fi nevoie de o presare profesionala sau de aburire, interventie care poate atinge o suta de dolari sau mai mult

Incepeti din timp

Incepeti sa faceti cumparaturi cu 6 sau 9 luni inainte de nunta dvs. Este nevoie de aproximativ patru luni pentru ca un producator sa faca o rochie si alte doua luni pentru a finaliza modificarile. Rochiile foarte elaborate vor dura mai mult.  Comanda tarzie si livrare la timp? Multe magazine fac comenzi urgente pentru o taxa suplimentara, dar alegerile dvs. vor fi probabil limitate. De asemenea, acestea pot avea o sectiune de vanzare cu rochii pe care le puteti cumpara de pe raft. Daca aveti noroc, puteti gasi una care necesita doar modificari minore.

Cercetare pe cont propriu

Nu in fiecare zi reusiti sa va documentati despre diversele tipuri de siluete sau sa faceti diferenta intre trei nuante de alb. Porniti de la revistele de mireasa, carti si site-uri web pentru a afla mai multe despre tesaturi, siluete si lexicon, astfel incat sa poti transmite mai bine ceea ce cauti. Incepeti un dosar cu imagini de rochii sau detalii care va aduc aminte si luati-l impreuna cu dvs. cand faceti cumparaturi.

Gasiti rochii frumoase la preturi accesibile

Nu trebuie sa cheltuiti un milion de dolari pentru a gasi rochia perfecta de mireasa. Pe langa faptul ca au rochii de vanzare pe rafturi, multe saloane fac vanzari mari o data sau de doua ori pe an pentru a elimina mostrele „usor uzate” sau intrerupte (de obicei in dimensiunile 6, 8 sau 10). Pentru a afla cand sunt acestea, apelati magazine, mergeti la site-urile web ale designerilor si inscrieti-va pe listele de discutii. De asemenea, inregistrati-va pentru spectacole, unde designerii debuteaza cu noi linii. Uneori, buticurile ofera reduceri daca cumperi in ziua spectacolului.

Pastrati-va mintea deschisa

Aceasta este replica repetata mereu de catre consultantii pentru mirese. Deci, mizati pe sfatul lor, chiar daca ceea ce va indeamna sa incercati nu pare a fi stilul vostru. Unele rochii nu arata prea bine pe manechin, dar arata grozav pe corp. Pe de alta parte, nu te lasa niciodata convinsa sa cumperi o rochie pe care nu o iubesti.