La padure

Ieri am fost la padure, am ajuns acolo pe la 12:30, totusi am ajuns cam tarziu, padurea era plina cu masini la ora aceea.
Am plecat de acasa cu 2 masini si mai trebuia sa vina cineva cu alta masina sa aduca gratarul. Daca am ajuns asa tarziu, loc la umbra nu prea am gasit si am fost nevoiti sa stam la soare. Eu neavand voie sa stau in soare prea mult timp, au decis sa-mi faca o “cazemata”.Au incercat intai cu bete, dar pana la urma tot vechea metoda am aplicat-o, aceea de a prinde in usi o patura.

Persoana responsabila cu aducerea gratarului a intarziat o ora, cand a venit am scos carnea din lada frigorifica, dar ne-am trezit ca nu avem condimente, ca deh, asa se intampla cand faci cumparaturi in graba. S-au dus sa mai faca cateva cumparaturi, uite asa a mai trecut o jumatate de ora.Era acolo sub un copac o dubita cu pepeni, dar acum serios, cine dorea sa manance un pepene “clocit”? Locul era bun pentru mine ca era umbra.

Am crezut ca daca merg la padure o sa mai scap de canicula din Bucuresti, da de unde, si acolo era cald, probabil si din cauza cazematei.Pe la ora 5 ne-am apucat sa mancam,cam tarziu. Mi-a placut aceasta iesire la padure, dar amortisem stand numai in fund, fara sa faci miscare e aiurea. Am stabilit ca data viitoare cand mergem sa plecam mai de dimineata ca sa gasesc si eu un loc la umbra