Slabitul cu ajutorul bicicletei

Toata lumea isi doreste sa slabeasca, iar o bicicleta este ideala pentru a face acest lucru. Ea va va oferi posibilitatea de a va putea bucura de niste exercitii fizice de o calitate foarte buna si veti vedea ca achizitionand o astfel de bicicleta, veti lua cea mai buna decizie. Trebuie sa stiti ca exista numeroase biciclete ergonomice pentru exercitii de slabit si veti vedea ca veti avea de unde sa alegeti. Nu va trebui sa renuntati la pedalat pentru ca aceasta activitate are un impact pozitiv asurpa sanatatii voastre.

Ce trebuie sa stiti despre bicicleta fitness?

O bicicleta va trebui in primul rand sa fie 100% sigura. Puteti oricand apela la o bicicleta stationara, aceasta facandu-si foarte bine treaba. Veti vedea ca o astfel de bicicleta va fi alegerea foarte buna pentru voi si o veti aprecia foarte mult. Exista o multime de biciclete fitness pe piata din Romania. Trebuie sa va alegeti o bicicleta astfel incat genunchii sa fie foarte putin indoiti sau daca se poate, sa nu fie deloc indoiti.

Un alt lucru pe care ar trebui sa-l aveti in vedere este inaltimea scaunului. Daca vei seta scaunul la o inaltime prea mare, iti vei forta prea mult genunchii, iar daca aceasta este prea mica, va trebui sa va indoiti foarte mult genunchiul. Daca veti apela la aceasta bicicleta de interior, este foarte recomandat ca sesiunea de pedalat sa dureze intre 30 si 40 de minute. Aceasta sesiune va depidne destul de mult si de conditia voastra fizica. Daca va doriti sa vedeti rezultate cat mai rapide, puteti apela la aceasta bicicleta de 3-5 ori pe saptamana.

Timpul de pedalare va depinde mult si de obiectivul pe care vi-l veti propune. Trebuie sa stiti daca va doriti sa va recuperati, sa slabiti sau chiar sa va mentineti.