Motive pentru care aveti nevoie de un smartwatch

Nu sunteti convins ca aveti nevoie de un smartwatch? Este adevarat ca la inceput, smartwatch-urile va pot face putin confuz si par greu de utilizat, dar dupa ce le folositi pentru o perioada lunga de timp, veti constata ca sunt extrem de utile si usor de gestionat. In plus, va vor fi de ajutor in cadrul sesiunilor zilnice de fitness si jogging, ajutandu-va sa urmati un stil de viata activ si sanatos.

Cu ce ti-ar putea fi de folos un smartwatch

Din pacate, multe dintre companiile care vand smartwatch-uri nu le ofera intotdeauna utilizatorilor ocazia de a testa un smartwatch inainte de a-l cumpara, privandu-i de cunoasterea beneficiilor pe care aceste dispozitive le-ar putea aduce in viata lor, contribuind la o stare de spirit mai buna si un tonus vizibil imbunatatit.

Afisarea notificarilor va scuteste de verificarea frecventa a telefonului

Notificarile sunt principalul motiv pentru care ati cumpara un smartwatch. Va simplifica viata si economisiti timp – iar timpul este important. Ca o consecinta, verificarea telefonului poate fi un gest nepoliticos, iar acum puteti inlocui acest gest cu cu o privire rapida la incheietura mainii, devenind totul mai simplu si mai eficient.

Raspundeti la apeluri cand si daca intervine ceva cu adevarat important

Diversele tipuri de smartwatch-uri gestioneaza preluarea apelurilor in mod diferit. Sony Smartwatch 3, de exemplu, permite utilizatorilor sa accepte si sa refuze apelurile prin intermediul smartwatch-ului, dar activeaza difuzorul si microfonul telefonului (sau castile, daca sunt conectate) pentru conversatie. Acest lucru este util atunci cand va plimbati cu castile sau in timp ce conduceti atunci cand telefonul nu este usor accesibil. Altele, cum ar fi Apple Watch, permit utilizatorilor sa raspunda si sa efectueze conversatii direct din ceas (telefonul poate ramane in geanta). Acest lucru este util pentru conversatii rapide atunci cand nu aveti acces la telefonul mobil.

Puteti urma un program activ facand fitness si jogging in aer liber

Toate smartwatch-urile sunt capabile sa numere pasii, iar cele mai multe folosesc aplicatii de fitness cum ar fi Endomondo si Strava. Beneficiul smartwatch-urilor este acela ca acestea conecteaza utilizatorii cu alte functii utile, facandu-le mai putin probabil sa fie date deoparte de cei care le achizitioneaza.

Pastreaza-ti starea de bine oriunde te-ai afla

Poti sa te plimbi prin oras, ascultand muzica de pe telefon, iar daca apare o pista care nu-ti place, atunci pur si simplu setezi urmatoarea piesa de pe smartphone-ul tau. De asemenea, poti sa intrerupi, sa ajustezi volumul sau sa alegi urmatoarea melodie.

Desigur, principalul argument pentru a va determina sa achizitionati un smartwatch este ca face tot ce poate un smartphone, insa acest lucru nu este pe deplin adevarat. Smartwatch-ul este acolo pentru a completa functiile unui smartphone si pentru a va face viata putin mai usoara.